Qui som

ButiJocs

ButiJocs és una petita empresa dedicada al desenvolupament i explotació de videojocs i jocs tradicionals a Internet. També tenim àmplia experiència en desenvolupament de pàgines web i aplicacions.

Els orígens de ButiJocs estan lligats al ButiNET des dels seus inicis. L'empresa es va fundar el 2007 per poder millorar els serveis que ja s'estaven oferint dins del ButiNET.

A partir de llavors hem pogut créixer i podem oferir més productes i serveis, i més variats.

ButiNET

El ButiNET és el Joc de la botifarra per Internet. A través de la web http://www.butinet.cat, es pot trobar tot allò necessari per jugar al joc de cartes de la Botifarra a través d'Internet.

A més, la web del joc és un portal de la Botifarra on s’hi poden trobar manuals, informació sobre campionats, fòrums, humor, i moltes més seccions que s’hi van afegint de mica en mica.

El ButiNET va néixer a mitjans de 2001, com un projecte personal d'en Carles Vallvè Guionnet. El joc el va presentar al concurs “Concurs.JOCS” de creació de joc per Internet (organitzat el 2001 per CCRTV Interactiva, Enginyeria i Arquitectura La Salle i la Secretaria per a la Societat de la Informació), i en va guanyar el primer premi.

El ButiNET es va fer públic el dia 3 de desembre de 2001, i des d’aleshores la comunitat del ButiNET no ha parat de créixer. Al principi només eren quatre amics i ara ja som més de 35000 usuaris registrats.

El ButiNET, a part d’un joc, és una comunitat de jugadors de botifarra d’arreu de Catalunya i també de diferents llocs del món, que amb una afició comú, es reuneixen tan virtualment com realment, per jugar a la botifarra.